Egy végtelen átalakulás

„Éppen ezért meg vagyok győződve arról, hogy aki elkezdte bennetek a jó munkát, elvégzi a Krisztus Jézus napjára.”

Filippi 1:6

Eljött az idő. Az átalakulás a végéhez ért. Már csak annyi van hátra, hogy megnézzük, mennyit változtál. Azért imádkoztam, hogy Isten radikális változást érjen el a szívedben ezáltal a 30 napos átalakulás által, és hogy az „előtte” és „utána” kép között drámai legyen a különbség.

Ez lehet, hogy azt jelenti számodra, hogy megújult izgalommal és felelősségérzettel úgy tekintesz az anyaságra, mint egy missziós területre. Lehet, hogy Isten megmutatta néhány rossz szokásod és hozzáállásod bizonyos dolgokhoz, és szülőként is egyre inkább olyanná formál, mint amilyen Ő. Talán elkezdted rendszeresen, naponta olvasni a Bibliádat. Hurrá! Isten megígérte, hogy az Igéje nem tér vissza hozzá üresen; mindig gyümölcsöt fog teremni az életedben.

Azt is megígérte, hogy veled együtt fog munkálkodni, ahogyan az Ő utjait keresed a szülőségben. A Filippi 1:6-ban megígéri, hogy folytatja a rajtad végzett munkáját, amíg teljes nem lesz. Biztos lehetsz benne, hogy folyamatosan szíve szerinti édesanyává formál. Így hát az átalakulásodnak nincs vége; még csak most kezdődik!

Nos… hogyan tovább?

A legfontosabb a következő lépések közül, hogy folytasd Isten keresését, ahogy haladsz előre édesanyaként. Hadd bátorítsalak arra, hogy csoportosan is olvassátok át újra az áhítatokat. Felhasználhatod ahhoz, hogy vezess vagy létrehozz akár egy olvasó klubot is, vagy csak egyszerűen járjatok össze együtt imádkozni.

Legfontosabb útravalóként pedig: kapaszkodj továbbra is a Szőlőtőkébe! Tedd az első helyre a Jézussal való kapcsolatod ápolását!

Feladat: Készíts tervet. Pontosan mit fogsz tenni annak érdekében, hogy holnap is növekedj? Biblia tanulmányozó csoportot indítasz? Vagy imacsoportot? Kiírod az igeverseket az áhítatokból kis kártyákra, hogy kívülről megtanuld őket?
Ne halogasd a terved kivitelezését. Keresd meg a módját, hogy áthassa az anyaságodat Isten Igazsága.

Imádság: Drága Jézus, köszönöm, hogy munkálkodtál a szívemben az elmúlt hónapban. A Te igazságod szerint szeretném megélni az anyaságot. Segíts, hogy továbbra is növekedjem Benned, és hogy úgy tekintsek az anyaságra, mint egy szent szerepre.

Forrás: https://www.reviveourhearts.com/articles/30-day-mom-makeover/
Fordította: Pásztor Eszter