Biblia imádkozás

Köszönöm.

Ez az első gondolatom ma. Köszönöm Uram hogy megtartasz kegyelmeddel napról napra. Oly gyakran kell szembesülnöm azzal, mennyire gyarló vagyok, milyen nehéz Veled járni minden tettemmel, gondolatommal, szavammal. És nagyon szomorú hogy a legnehezebb a családunk felé szolgálni.
A családunk a legbensőségesebb szintér az életünkben. Megnyugvást, szeretetet, bátorítást, boldogságot ad. De nagyon sokszor fájdalmak, nehézség, megpróbáltatás, félelem, aggodalom, gyász, kihívás, megalkuvás, megszégyenítés, harc szintere.
Uram Te látod az életünket egyen egyenként hogy mivel harcolunk, milyen nehézségeken megyünk keresztül.
Kérünk Téged légy meleget adó mécses az otthonunkban. Szelíd fényed ragyogja be a szürke és nehéz hétköznapokat. Szereteted melege olvassza fel a rideg szíveket.
Hozz új fényt a házasságokba mely pislákol, adj reményt a szívekbe ahol már csak kétségbeesés van. Adj szavakat azoknak akik már csak sérelmeken keresztül tudnak beszélgetni. Hozz változást a szívekbe!
Segíts hogy szolgálni tudjunk gyermekeink felé, lehessünk jó példa számukra hogy ők is Téged követve, Veled járva legyenek kincsek ebben a világban. Segítsd a gyerekeket minden nehézség közepette, gyógyítsd testi lelki sebeiket, és adj a szülőknek kitartást, türelmet, elfogadást.
Imádkozom szüleinkért akikkel néha nehéz kellő odafigyeléssel, türelemmel lenni. Segíts hogy mindig meglássuk a szükséget és türelemmel legyünk feléjük. Vigyázd az ő lépteiket, hozz gyógyulást a betegeknek, vígaszt a megfáradt testnek és léleknek.
Imádkozom minden családtagért aki szükségben van, Uram gondoskodj róluk, csak a Te kezedben tudhatjuk biztonságban őket. Segíts Uram hogy minden nap fényt hozhassunk a családunk számára egy-egy mosollyal, öleléssel, jó szóval.

Jézus nevében. Ámen.

Adrienn

Image by reenablack from Pixabay